Raut č. 1
Aperitiv:
- Becherovka
Výběr sýrů a domácích uzenin:
- Výběrová dušená vepřová šunka
- Kostelecký salám Vysočina
- Domácí drůbeží šunka
- Sýr Eidam
- Uzený Eidam
- Královský Hermelín
- Modrý zrající sýr Niva
Salátový bufet:
- Mix čerstvých salátů
- Čerstvá zelenina (rajčata, paprika, okurka)
- Nakládané cibulky
- Červená řepa
- Beraní rohy
- Sušená rajčata
- Olivy
- Dresink
Teplý raut:
- Kuřecí vývar s játrovými knedlíčky
- Moravské uzené
- Obalovaný květák
- Pečená kuřecí stehýnka sypaná argentinským kořením
- Gulášek
- Přírodní rybí filé
- Císařská zeleninová směs dušená na másle
Přílohy:
- Smažené hranolky
- Pekařský houskový knedlík
- Rýže s kari a zeleninou
- Bramborová kaše
Dezerty a ovoce:
- Variace minidezertů
- Čerstvé ovoce
Couvert:
- Chléb
- Banketní máslo
- Kečup, hořčice, křen,
- Olivový olej, vinný ocet
Raut č. 2
Aperitiv:
- Becherovka
Výběr sýrů a domácích uzenin:
- Šunková rolka s křenovou pěnou
- Paprika plněná hermelínovým salátem
- Krůtí mortadella se zelenými olivami
- Davelský uherský salám
- Domácí paštika s brusinkami
- Sýr Madeland
- Uzený sýr
- Modrý zrající sýr Niva
- Bílý plísňový sýr Kamadet
Salátový bufet:
- Šopský salát s balkánským sýrem
- Salát na čínský způsob
- Domácí těstovinový salát s fazolemi,pórkem a kukuřicí
Teplý raut:
- Francouzská cibulačka se sýrem a krutony
- Marinovaná kuřecí křidýlka
- Vltavský hovězí gulášek
- Lahodná pečená žebírka
- Rautové mini řízečky
- Pečený pstruh na másle s bylinkami a limetkou
- Gratinovaný lilek zapečený modrým sýrem
- Teplá šunka od kosti podávaná vcelku
Přílohy:
- Pekařský houskový knedlík
- Americké brambory
- Bramboráčky s majoránkou
Dezerty a ovoce:
- Variace minidezertů
- Jablečný závin
- Výběr z ovocných mís
Couvert:
- Chleba, tmavé celozrnné pečivo
- Banketní máslo
- Výběr salátových dresinků
- Olivový olej, vinný ocet
- Křen, hořčice
Raut č. 3
Aperitiv:
- Bohemia sekt
Výběr sýrů a domácích uzenin:
- Anglický roastbeef s chřestem
- Rajče plněné humrovým salátem zdobené krevetkou
- Sušené švestky ve slaninovém kabátku s povidlovým přelivem
- Srnčí hřbet s mandlemi
- Sýr Brie s bílou plísní
- Blaťácké zlato se zeleným pepřem
- Sýr Madeland
Salátový bufet:
- Salát Caesar
- Baby mozzarella s sherry rajčátky a balsamicovým pestem
- Italský těstovinový salát
Teplý raut:
- Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
- Kuřecí paličky na česnekovém pyré
- Pečený filet z lososa s citronovým přelivem
- Rautové kuřecí miniřízečky
- Kachna na medu a pomerančích
- Šunka od kosti podávaná vcelku
Přílohy:
- Bramborové krokety
- Domácí bramboráčky s majoránkou
- Brambory zapečené sýrem Dor Blue
Dezerty a ovoce:
- Výběr minidezertů
- Tvarohový závin z listového těsta
- Jahody se šlehačkou
- Ovocný salát
Couvert:
- Chléb, tmavé celozrnné pečivo, světlá bageta
- Banketní máslo
- Olivový olej, vinný ocet
- Výběr salátových dresinků
- Nakládané cibulky, „Beraní rohy“
Raut č. 4
Aperitiv:
- Bohemia sekt s jahodou
Výběr sýrů a uzenin:
- Pečená paštika s jatýrky a brusinkovým dipem
- Italská mortadela
- Uzená pancetta
- Královská výběrová šunka
- Krůtí šunka
- Česnekový bok
- Sýr s modrou plísní Fourme D Ambert
- Sýr Brie s bílou plísní na povrchu
- Sýr Leerdamer
- Sýr Cheddar
Salátový bufet:
- Čerstvá míchaná zelenina
- Salát Cesar s kuřecím masem,parmazánem a čenekovým dresinkem
- Krevetový salát s jogurtem a limetou
- Těstovinový salát s brokolicí a tuňákem
- Celerový salát s vlašskými jádry
Teplý raut:
- Italská tomatová polévka se smetanou a parmazánem
- Pražská pečená šunka na kosti s výběrem omáček
- Grilované kuřecí plátky na rozmarýnu a bylinkovém máslu
- Ratatouille na olivovém oleji sypané provensálským kořením
- Grilovaný chřest v parmské šunce
- Penne se smetanovou omáčkou a lososem
- Vepřové soté po Sečuánsku
Přílohy:
- Bramborové pusinky pommes Duchessess
- Cibulové kroužky
- Šafránová rýže
- Americký brambor
Dezerty a ovoce:
- Výběr minidezertů
- Medovník
- Jablka, pomeranče, kiwi, ananas, banány, jahody
Couvert:
- Světlý a tmavý chléb, světlé a vícezrnné bagety
- Olivový olej, vinný ocet
- Banketní máslo
- Výběr salátových dresinků
- Křen, sterilované okurky, nakládané cibulky, kozí rohy
Raut č. 5 speciál:
Aperitiv:
- Bohemia sekt s jahodou
Výběr sýrů a uzenin:
- Parmská sušená šunka
- Uzený rolovaný losos s avokádem sypaný bazalkou
- Italská mortadela se zelenými olivami
- Plátky studeného roast beefu
- Zvěřinová paštika s mandlemi a brusinkami
- Pravý uherský salám
- Krůtí rolka se šunkou a sýrem
- Sýr Ementaler
- Sýr s bílou plísní Brie President
- Sýr s modrou plísní Dor Blue
- Sýr Gouda
- Mozzarela
- Krevetový koktejl s toustem
Salátový bufet:
- Šopský salát z čerstvé zeleniny
- Mozzarela di buffalo s cherry rajčátky a bazalkou
- Salátový koktejl z darů moře
- Jemný salát z rucoly s vlašskými ořechy a olivovým olejem
- Caesar salát
- Těstovinový salát s kuřecími nugetkami
Teplý raut:
- Žampiónový krém se smetanou
- Tortelloni s vepřovým masem v bazalková omáčce
- Gratinovaná vepřová panenka se švestkovou omáčkou
- Brasírovaný filet z lososa na bylinkovém másle
- Grilovaná vepřová žebírka v marinádě
- Vepřová šunka od kosti s různými druhy omáček
- Mix mini špízů
- Kuřecí steak na grilu s provensálským kořením
- Jelení kostky na červeném víně se smetanou
Přílohy:
- Americký brambor
- Karlovarský knedlík
- Vařené brambory s čerstvými bylinkami
- Bramborové rösti
- Baby karotka s kukuřicí na bylinkovém másle
Dezerty a ovoce:
- Výběr minidezertů
- Švarcvaldský višňový dort
- Medovník
- Teplé taštičky plněné povidly
- Čerstvé ovoce
Couvert:
- Světlé a tmavé pečivo, celozrnné pečivo, chléb, banketky
- Šlehaný sýr s bylinkami
- Olivový olej, vinný ocet
- Výběr salátových dresinků